Agenda
Buurtbakker Bas (12:00 - 16:00 uur)
Twee keer in de maand bakt Buurtbakker Bas op zaterdagochtend desembroden. Gezond, lekker en voedzaam brood, gemaakt van meel, water en zout. Met heel veel smaak door de lange rijstijd. Wil je ook van bijzonder brood genieten? Doe dan mee met de broodcommunity en geef je hier op!
Reservering (12:00 - 13:30 uur)
Besloten vergadering met lunch
Reservering (8:30 - 13:00 uur)
Privé-workshop Desembroden bakken
Buurtbakker Bas (12:00 - 16:00 uur)
Twee keer in de maand bakt Buurtbakker Bas op zaterdagochtend desembroden. Gezond, lekker en voedzaam brood, gemaakt van meel, water en zout. Met heel veel smaak door de lange rijstijd. Wil je ook van bijzonder brood genieten? Doe dan mee met de broodcommunity en geef je hier op!
Reservering (16:00 - 18:00 uur)
Besloten vergadering
Huisgemaakt ijs op de Kunstzinnig Transvaal Markt (12:00 - 16:00 uur)
De Krugerkamer maakt onder de naam Kruger On Ice ambachtelijk huisgemaakt ijs. Tijdens de Kunstzinnig Transvaal Markt, georganiseerd door 'Wij van de Wijk' staan we met een marktkraam op het Krugerplein.
Buurtbakker Bas (12:00 - 16:00 uur)
Twee keer in de maand bakt Buurtbakker Bas op zaterdagochtend desembroden. Gezond, lekker en voedzaam brood, gemaakt van meel, water en zout. Met heel veel smaak door de lange rijstijd. Wil je ook van bijzonder brood genieten? Doe dan mee met de broodcommunity en geef je hier op!
Reservering (15:00 - 18:00 uur)
Besloten vergadering
Buurtbakker Bas (12:00 - 16:00 uur)
Twee keer in de maand bakt Buurtbakker Bas op zaterdagochtend desembroden. Gezond, lekker en voedzaam brood, gemaakt van meel, water en zout. Met heel veel smaak door de lange rijstijd. Wil je ook van bijzonder brood genieten? Doe dan mee met de broodcommunity en geef je hier op!
Reservering (8:30 - 13:00 uur)
Privé-workshop desembroden bakken
Reservering (16:00 - 18:00 uur)
Besloten vergadering
Buurtbakker Bas (12:00 - 16:00 uur)
Twee keer in de maand bakt Buurtbakker Bas op zaterdagochtend desembroden. Gezond, lekker en voedzaam brood, gemaakt van meel, water en zout. Met heel veel smaak door de lange rijstijd. Wil je ook van bijzonder brood genieten? Doe dan mee met de broodcommunity en geef je hier op!