Ga direct naar de inhoud.

Welkom in de Krugerkamer!

De Krugerkamer is een ruimte voor vergaderingen, trainingen, workshops, lezingen, borrels, concerten.
De Krugerkamer is een ruimte die voelt als een huiskamer en die voor heel veel doeleinden kan worden gehuurd. Door bedrijven voor vergaderingen, voor het geven van trainingen, workshops, voor het houden van lezingen, borrels of zelfs voor een concert in een huiselijke, intieme sfeer. 

Ruimte voor feesten 
Ook particulieren die een ruimte als een huiskamer zoeken voor het vieren van een verjaardagsfeest, afscheidsfeest, reünie of een andere feestelijke gebeurtenis, kunnen de Krugerkamer huren.

Vergaderruimte met tuin
De Krugerkamer heeft een kleine serre met openslaande deuren naar een mooie, rustige tuin. Vanuit de kamer heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin, waar u kunt pauzeren en bij mooi weer kunt lunchen. 

Catering
Als u de Krugerkamer huurt voor een bijeenkomst, verzorgen wij in onderling overleg de catering op maat. Van een huisgebakken cake met koffie en thee tot een diner met meerdere gangen.

Ontbijten 
Omdat koken en bakken onze passie is, doen wij dat niet alleen voor groepen die de Krugerkamer huren. Elke eerste zondag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur 'Krugerkroissant'. Dan kunt u in de Krugerkamer – of op ons zonnige terras in de tuin – ontbijten met verse croissants, pannenkoeken, home made granola en nog veel meer lekkers.

Huisgemaakt ijs
En vanaf 27 april, op Koningsdag, gaan we weer van start met 'Kruger On Ice'. Tot oktober kunt u elke vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur bij ons terecht voor heerlijk huisgemaakt ijs in frisse, verrassende smaken op ons zonnige terras voor de deur.

U bent van harte welkom in de Krugerkamer! 

Wendy Ramsahai en Bas Liesker.