Ga direct naar de inhoud.

Zaalverhuur

Als u de Krugerkamer huurt voor een bijeenkomst, verzorgen wij in overleg met u de catering. Heel veel is mogelijk. Van zelfgebakken koekjes of een vers gebakken zachte en smeuïge cake bij de koffie en thee tot een diner met meerdere gangen. In onze huiskamer voelt u zich thuis.

Voor elke bijeenkomst doen wij - op aanvraag - een voorstel voor de catering, waarbij wij rekening houden met uw wensen. Wij werken niet met vaste menu’s, maar met een menu dat op aanvraag wordt gemaakt.

Wat voor gerechten u precies kunt verwachten, is op voorhand moeilijk te zeggen. Wel kunnen wij u vertellen hoe wij werken en van welk soort eten wij houden.
Ambachtelijkheid, koken met verse seizoensproducten van het land, die veel smaak  hebben en die het liefst van biologische oorsprong zijn, daar halen wij veel voldoening uit. Onze inspiratie voor de gerechten komt uit binnen- en buitenland, met name uit de traditionele keukens van het platteland en uit de bergen, die wij hebben leren kennen tijdens onze reizen en waar we ongelooflijk lekker hebben gegeten. Eenvoudige gerechten die door de kwaliteit van de ingrediënten en de liefde waarmee ze zijn klaargemaakt, zo lekker zijn dat ze niets meer te wensen overlaten en het daarom  waard zijn om u ervan te laten genieten.

Reserveren ruimte met catering
U kunt de ruimte reserveren door het aanvraagformulier in te vullen onder het kopje “reserveren”, waarbij u aangeeft wat uw wensen zijn voor de catering. Wij sturen u dan een offerte toe met een voorstel voor de catering.

Betaling en annulering 
Betaling geschiedt achteraf na toezending van de factuur.
Reservering houdt in dat akkoord wordt gegaan met de voorwaarde dat bij annulering binnen een week voor de gereserveerde datum, 50% van de kosten voor huur in rekening wordt gebracht.

« terug