Ga direct naar de inhoud.

Vergaderen in Amsterdam Oost met catering

Bent u op zoek naar een vergaderzaal of vergaderruimte met de uitstraling van een huiskamer en waar u persoonlijk en gastvrij wordt ontvangen in een prettige, ongedwongen sfeer? Dan bent u bij de Krugerkamer aan het juiste adres! De kamer plaats aan maximaal 18 - 20 personen, met gratis gebruik van wifi, projectiescherm, beamer en flip-over.
Bij mooi weer kunt u in de tuin pauzeren, even bijpraten of lunchen.

Huurprijzen vergaderruimte (prijzen excl. 21% btw)
€ 285,- voor een dagdeel (4 uur)
€ 525,- voor twee dagdelen (8 uur)
€ 750,- voor drie dagdelen (12 uur)
Voor kleine groepen vanaf 2 tot maximaal 4 personen geldt een uurtarief van € 20,00 per persoon.

Korting op de huurprijs
Een korting op de huurprijs is mogelijk wanneer het gaat om een activiteit met een klein budget. Het moet dan wel gaan om een activiteit die past binnen het concept van de Krugerkamer en waaraan wij graag willen meewerken. Wij spreken in onderling overleg met u een prijs af op basis van wat redelijk en billijk is.

Reserveren ruimte
U kunt de ruimte reserveren door het aanvraagformulier in te vullen onder het kopje 'reserveren', waarbij u aangeeft van welke apparatuur u gebruik wenst te maken en wat uw wensen zijn voor de catering. Wij sturen u dan een offerte toe met een voorstel voor de catering.

Betaling en annulering 
Betaling geschiedt achteraf na toezending van de factuur.
Reservering houdt in dat akkoord wordt gegaan met de voorwaarde dat bij annulering binnen een week voor de gereserveerde datum, 50% van de kosten voor huur en eten in rekening wordt gebracht.

« terug