Ga direct naar de inhoud.

Ontbijten

Deze activiteit is voor onbepaalde tijd opgeschort.
Elke eerste zondag van de maand is er tussen 10.00 - 12.00 uur Krugerkroissant in de Krugerkamer en kunt u genieten van een compleet huisgemaakt ontbijt. We bakken verschillende soorten croissants, zoete broodjes en pannenkoeken met gebakken appel, maple syrup en/of spek. Ook is er huisgemaakte granola met biologische yoghurt en vers fruit. En natuurlijk vers geperst vruchtensap en heerlijke koffie en thee.

U stelt zelf uw ontbijt samen en rekent na afloop af.
Het assortiment wisselt steeds, want wij vinden het leuk om steeds iets nieuws uit te proberen en u te verrassen. Sinds kort bakken wij ook kaneelbroodjes met kardemom en walnoten. Wilt u in de Krugerkamer ontbijten en bent u nieuwsgierig wat wij voor de volgende Krugerkroissant gaan bakken? Kijk dan in de agenda of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Ontbijt bestellen of reserveren 
Als u in de Krugerkamer wilt ontbijten, kunt u het beste een reservering plaatsen door het formulier in te vullen onder het kopje “reserveren”. Zo bent u verzekerd van een plek.
Wilt u uw ontbijt meenemen voor thuis? Geef dan uw bestelling door op het formulier onder het kopje 'reserveren' en wij zetten uw ontbijt klaar.

« terug